Grapedistrict – winkel van de maand

Bij Grapedistrict draait alles om één ding; smaak. Échte smaak is persoonlijk. En dat weten zij als geen ander. Daarom maken zij er een sport van om jou zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van jouw perfecte wijnmatches.

2018 Grapedistrict 02

Ga in gesprek met een van de wijn-enthousiasten in de winkel, doe de speciaal ontwikkelde smaaktest, online of via de Grapedistrict- app, die wijnen aanbeveelt op basis van een aantal vragen, of review de wijnen die je hebt gedronken en krijg op basis van jouw reviews nieuwe aanbevelingen.

2018 Grapedistrict 01

Grapedistrict is ontstaan vanuit de gedachte dat wijn voor iedereen is. Je hoeft geen wijndiploma of een goldcard te hebben om mee te kunnen doen. Er zijn een heleboel taboes en regels in de wijnwereld, maar het wordt pas leuk als je die durft los te laten en je eigen smaak gaat ontdekken. Grapedistrict is met een schone lei begonnen en alles is van daaruit opnieuw bedacht vanuit de consument en klant. En juist niet vanuit de wijnwereld, waarbij het startpunt altijd landen, gebieden, houten tonnen of moeilijke woorden is.

 

Heb je deze berichten al gezien?