Lopers Company by Enno – winkel van de maand

In de maand april, waarin velen weer gaan hardlopen, hebben we er  voor gekozen om Lopers Company by Enno te benoemen tot ‘winkel van de maand‘ en wat extra aandacht te geven.

Bij Lopers Company by Enno vind je werkelijk alles om goed en fijn hard te lopen. Van hardloopschoenen tot sportvoeding, van sporthorloge tot loopkleding. Dankzij jarenlange ervaring met hardlopen én verkoop weten de adviseurs wat het beste is voor jou en geven zij advies op maat voor duurzaam lopen.

LopersCompan by Enno 01

Ook biedt Enno verschillende hardlooptrainingen onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. De medewerkers van Enno zijn ervaren hardlopers en experts op het gebied van het analyseren van voeten. Om te weten welke hardloopschoenen het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities, maken ze een uitgebreide loopanalyse.

LopersCompany by Enno 02

Alleen zo krijg je schoenen die wat betreft stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen.

Kortom: Lopers Company by Enno is een uniek totaalconcept voor hardlopers. In de winkel kun je niet alleen terecht voor hardloopproducten, maar ook voor gezellige groepstrainingen en persoonlijk advies.

 

Heb je deze berichten al gezien?