Heemels – winkel van de maand

Heemels:  Scandinavische en Nederlandse merken van mooie en luxe materialen.

Vijf jaar geleden vestigde Els Nieuwenhuis zich met haar kledingwinkel Heemels aan de Binnenweg 180 in Heemstede. Met een ervaring van dertig jaar in diverse modezaken begon Els voor zichzelf.

Heemels, een samenvoeging van Heemstede en Els, verkoopt diverse Scandinavische, Nederlandse, Duitse en Franse kledingmerken. Naast de bestaande merken komen er dit jaar nieuwe merken bij zoals Humanoid, Aybi, Blandat, Chie Mihara, Chloé Stora, Dutches, Hiltje H en La Salle. Els: ,,We hebben mooie blouses in viscose en zijde met fantastische prints. Onze pakken zijn van nu maar ze zitten ook fijn. Jurken zijn zeer draagbaar en hebben mooie prints. We verkopen zakelijke kleding, eigentijdse en hippe merken en comfortabele labels. Ik hou zelf van luxe stoffen, mooie breisels en fijn zittende kleding. Daarvoor bezoek ik diverse modebeurzen in Scandinavië, Nederland en België. Omdat geen vrouwenlichaam hetzelfde is, maak ik de kleding op maat. Daarvoor heb ik een goede coupeuse.”

Heemels is ook ’s avonds open op afspraak voor de vrouw die graag goed geholpen wil worden, maar door haar drukke werkzaamheden overdag geen tijd heeft om te winkelen.

Heb je deze berichten al gezien?