Binnenweg 180
2101 JS
Heemstede
Telefoon 023-7436202

Openingstijden:

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 - 17:00
Zondag open op afspraak en voor groepjes

De naam Heemels is een samenstelling van de woorden Heemstede en Els

Na meer dan twintig jaar in diverse modezaken te hebben gewerkt, heb ik in 2014 de stap genomen om een eigen zaak in Heemstede te openen. Daar kan ik mijn klanten helpen met mijn adviezen op gebied van mode. Ook help ik graag met het uitzoeken van een stijl die bij de klant past. Ik maak kleding ook op maat omdat geen enkele klant hetzelfde figuur heeft. Daarvoor werk ik samen met een coupeuse die de kleding op maat vermaakt voor een redelijke prijs. In de winkel gekocht en afgespeld op woensdag, is de kleding meestal zaterdag klaar.

Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn en het gevoel hebben dat er naar hun wensen wordt geluisterd. Daar wil ik met mijn team graag tijd voor uittrekken, dat kan ook ’s avonds of op een zondag op afspraak. De merken die ik verkoop, bevinden zich in het luxe hogere segment. Duurzaamheid is daarbij belangrijk; goede kwaliteit van mooie stoffen zijn voor mij essentieel.

Ik zoek altijd naar de mooiste merken en wissel nog wel eens van collecties. Zo heb ik voor de winter naast de bestaande merken als Cambio, Humanoid en Japan TK ook de nieuwe merken Essentiel, Malène Birger en het Belgische Âme ingekocht.

Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen bij Heemels.
Een lekkere cappuccino of thee staan voor u klaar.

Heb je deze berichten al gezien?