Streek- en Brocantemarkt

Op veler verzoek zal er op zaterdag 15 juni a.s. weer een streek- en brocantemarkt in onze winkelstraat plaatsvinden. Meer dan 50 marktkramen zullen van 10 tot 17 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst, streekproducten en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen aanwezig zijn. Ook voor vader zal er vast wel een passend vaderdag cadeau te vinden zijn.

Vele stalletjes, waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt en vervolgens op één van de vele terrasjes die het centrum rijk is lekker genieten van een hapje en een drankje.
Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 50 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Dergelijke markten hebben vorige jaren vaker plaats gevonden en dit werd door de bezoekers altijd erg gewaardeerd. Daarom is er besloten deze ook dit jaar een keer te organiseren. Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en winkeliers van Heemstede. De toegang is gratis.

 De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?