van Duivenboden – winkel van de maand

In de maand juni hebben we er  voor gekozen om Van Duivenboden Interieur te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Van Duivenboden Interieur is gevestigd op de Raadhuisstraat 71 en is het Heemsteedse filiaal van het gerenommeerde interieurbedrijf uit Haarlem, dat al in 1921 werd opgericht. Anno 2018 werd het bedrijf uitgebreid met een prachtige vestiging in Heemstede: een aanwinst voor ons mooie winkelcentrum!

U kunt bij Van Duivenboden terecht voor een compleet interieuradvies of voor de aanschaf van een enkel meubel of accessoire. Van Duivenboden is vertegenwoordiger van mooie merken als Thonet, Linteloo, Camerich, Dedar, Gelderland en vele andere topmerken. Ook voor verlichting, woontextiel en woonaccessoires kunt u bij Van Duivenboden terecht.

Van Duivenboden is gespecialiseerd in de totaalinrichting van woningen en geeft graag advies bij de keuzes die U maakt voor uw interieur. Zo is het via de website mogelijk om een gesprek in te plannen met een van de ervaren interieuradviseurs. Of loop eens binnen en laat u inspireren door de veelheid aan stijlen en mogelijkheden. U komt vast vol nieuwe leuke ideeën weer naar buiten!

Het vakkundige en enthousiaste team van Van Duivenboden staat in ieder geval graag voor u klaar om u met raad en daad bij te staan!

Heb je deze berichten al gezien?