Binnenweg 103
2101 JE
Heemstede
Telefoon 023 - 7521680

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag open van 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag en zondag open van 8:00 - 17:00 uur

Een gepassioneerde Hollandse bakkersfamilie die al meer dan 100 jaar ambachtelijke brood en banketproducten maakt.
Dat is Bakker van Maanen. Alles wat wij doen, doen wij vanuit aandacht, gedrevenheid en onze familiewaarden. Wij zijn één familie en daardoor voelt Bakker van Maanen voor iedereen een beetje als thuiskomen. Bij ons geniet je van heerlijke producten, van vers Duinenbrood, hartige lekkernijen en granola tot gebakjes, taarten en zoete lekkernijen. Elke dag weer bakken wij met passie en liefde, en dat proef je!

Onze winkel aan de Binnenweg in Heemstede is een Bakkerswinkel én Bakkerscafé in een. Je kan hier zowel binnen in het café als buiten op het terras terecht voor een kop koffie met wat lekkers, ontbijtje en lunch. Geen tijd om plaats te nemen? Dan kan je onze warme dranken, broodjes en lekkernijen ook afhalen. Ook voor je dagelijkse boodschappen ben je bij Bakker van Maanen aan het juiste adres.

Extra handig, je kan onze lekkernijen vooraf online bestellen via www.bakkervanmaanen.nl en afhalen op een door jou gekozen moment in onze winkel. Dan ben je gegarandeerd van jouw favoriete Duinenbrood of gebakje.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Heb je deze berichten al gezien?