Binnenweg 174
2101 JS
Heemstede
Telefoon 06-50823929

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 - 17:00 uur
Zondag en maandag gesloten

 

Bakstr is een nieuwe bakkerswinkel en wij geloven dat mensen blij worden van lekker eten.
Hier willen wij graag aan bijdragen door ambachtelijke taarten te maken met aandacht en passie. Daarnaast willen we graag de gastvrijheid bieden om in onze Bakstrij te komen genieten van onze producten.

Bakstr onderscheidt zichzelf door een moderne, persoonlijke en internationale uitstraling te hanteren. De inspiratie uit internationale patisserie zult u dan ook zeker in onze producten aantreffen.

Wij maken ons assortiment dagvers met aandacht en ambacht in onze transparante keuken en hiernaast vinden wij het erg leuk om persoonlijke connecties te maken met onze klanten.
Wij hebben keuzes in ons assortiment die rekening houden met diëtaire wensen en restricties zoals vegan producten of producten waarbij rekening is gehouden met gluten, noten of lactose allergieën waarbij er geen consessie wordt gemaakt op de kwaliteit en de smaak.

Onze producten zijn zeer gewild, dus om zeker te zijn van een heerlijk Bakstrijtje, kunt u via onze website ons volledige assortiment bekijken en reserveren waarna u uw bestelling de volgende dag afhaalt en afrekent in de winkel.

Wij zijn een familie bedrijf en wij zouden het erg leuk vinden om ook kennis met jullie te maken.

Heb je deze berichten al gezien?