Sinterklaas en Pieten intocht
Intocht Sinterklaas en Pieten Op zaterdag 16 november vanaf half
Maandag open van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag open van 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag open van 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten
Gelaterie - in het seizoen
Zondag en maandag open van 13:00 - 22:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag open van 11:00 - 22:00 uur
Bij Chocolaterie Van Dam staat het ambacht voorop en dat kunt u met eigen ogen aanschouwen.
Alle bonbons en chocoladeproducten worden in open atelier vervaardigd: de productie is dus direct vanuit de winkel zichtbaar. Wij werken met een traditioneel familierecept dat al sinds 1901 bestaat. Onze filosofie is dat je alleen met verse ingrediënten van natuurlijke grondstoffen – zoals vanille, boter, slagroom en chocolade – absolute topproducten kunt maken.
Chocolaterie Van Dam werkt met een vast team in een atelier dat geheel van roestvrij staal is gemaakt. De winkel voldoet volledig aan de HACCP Hygiënecode, een wereldwijd erkende norm op het gebied van voedselbereiding en hygiëne.
Goed om te weten dus dat onze topproducten in een uiterst schone omgeving zijn gemaakt.
Intocht Sinterklaas en Pieten Op zaterdag 16 november vanaf half
Sinterklaas en zijn Pieten zoeken Heemsteeds talent! Op zaterdag 16
Van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november presenteren winkels