Binnenweg 2
2101 JK
Heemstede
Telefoon 023-2010214

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag open van 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag open van 10:00 - 17:00 uur
Zondag en maandag gesloten

Kaldi koffie & thee Heemstede

Graag willen we je laten kennismaken met de lekkerste koffie en thee van Kaldi. Wat is er nu fijner dan een lekker kopje koffie of thee bij je thuis of op het werk?

Kaldi Heemstede is gevestigd aan de Binnenweg 2 te Heemstede. In de ruime en lichte winkel met sfeervolle achtergrondmuziek kun je in alle rust kennismaken met het uitgebreide assortiment. Wij geven je met alle plezier deskundig advies over onze producten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee kun je bij ons terecht. Zomers hebben we een leuk terras, lekker in het zonnetje.

Naast koffie- en theeproducten zijn we officieel dealer van Jura, Sage en ECM espressomachines. Verder hebben we een assortiment in Bodum-, Bredemeijer- en Eva Solo-producten.

Zoek je een leuk cadeaupakket? Wij kunnen voor elk budget iets samenstellen.

Zakelijke markt

Naast de winkel zijn we gespecialiseerd  in espressomachines voor de zakelijke markt. Dit doen we samen met merkfabrikant Jura, de zogenaamde Professional-lijn.

Op afspraak zijn we in de gelegenheid de machines in de winkel te demonstreren. Alle machines worden vakkundig uitgelegd en op de werkplek geïnstalleerd en tevens brengen we koffiebonen op bestelling. We staan voor goede service en begeleiding om ervoor te zorgen dat de beste koffie gepresenteerd wordt aan je klanten en medewerkers.

Jura Premium Store

Kaldi Heemstede is officieel Jura Premium Store. Dit houdt in dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espressomachines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen. Tom, Rianne en Wendy kunnen jou uitgebreid advies geven over deze machines!

 

Heb je deze berichten al gezien?