Winkel…

TravelXL van Limburg

Binnenweg 199, 2101 JJ Heemstede
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag open van 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag open van 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten
Telefoon: 023 - 5280155

 

Maatwerk maakt het onderscheid

U kunt bij vele reisbureaus de mooiste gidsen van exotische bestemmingen krijgen om daaruit een mooie reis uit te zoeken. Dat kunt u bij ons uiteraard ook!

Maar … daarnaast werken wij samen met lokale agenten die alle mogelijkheden van de bestemming kennen en er daadwerkelijk thuis zijn! Daarom kunnen wij echt maatwerk leveren. Wij vertalen graag uw reiswensen in een unieke offerte. Exclusief voor u in elkaar gezet, rekening houdend met uw wensen.

Kortom een unieke reis speciaal voor u! Dit alles wel met de zekerheid van onze aansluiting bij ANVR en SGR!

Voordeliger boeken via Duitse reisorganisaties

Om u nog meer keuze te geven, bieden wij de mogelijkheid om uit het aanbod van meer dan 40 Duitse touroperators te kiezen. Wij informeren u hier graag over of u kunt dit vinden op onze website onder de tab TravelXL Duitsland.

Voor u betekent dit niet alleen een grotere keuze, maar in veel gevallen ook een direct prijsvoordeel van honderden euro’s per persoon.  Dit voordeel ontstaat door de verschillende seizoenen (die per land in Europa variëren), de grote concurrentie en de grotere keuze van luchthavens (35!) in Duitsland.

Uiteraard geldt ook hier de zekerheid van ANVR en SGR.

 

En dan als laatste …

Laat u inspireren door de website www.mooiereizen.info waar de Travelplanners van TravelXL van Limburg verslag doen van hun mooiste reizen of surf naar www.vakantiewoningxl.nl voor uw ideale vakantiehuis.

 

Geef uw huidige locatie op:
Route naar:
Binnenweg 199, 2101 JJ Heemstede