Binnenweg 133
2101 JE
Heemstede
Telefoon 023 - 5283005

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag open van 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag open van 08:30 - 17:00 uur
Zondag gesloten

L'artisan des petits bonheurs

Terug naar het ambacht, maar met een moderne visie. Tummers zorgt voor de lekkerste patisserie in Heemstede en omgeving! Dagelijks worden al onze producten vers bereid, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van lekkere verse taarten, gebak, sloffen en nog veel meer. Ons motto is dan ook: ‘Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten!’

Inmiddels bestaat Tummers bijna 100 jaar en is daarmee de oudste winkel op de Binnenweg - Raadhuisstraat. Er is de afgelopen jaren stapsgewijs gemoderniseerd, maar de goede eigenschappen uit het rijke verleden van de patisserie zijn natuurlijk bewaard gebleven, want… never change a winning team! De werkwijze, recepturen en de vele heerlijke producten zijn dan ook zoals u dat altijd van ons gewend bent. Toch zal u ook hebben opgemerkt dat er een frisse wind heeft gewaaid binnen de muren van onze patisserie: een nieuw logo, nieuwe huisstijlkleuren, een nieuwe gevel en helaas het einde van onze tearoom. Slechts enkele voorbeelden van de veranderingen die recentelijk zijn doorgevoerd. En dat zullen we ook blijven doen, want daar worden we alleen maar beter van, voor u.

Door oude en nieuwe kwaliteiten samen te brengen hopen wij met Tummers hét adres te mogen zijn voor uw lekkernijen, nu en in de vele jaren die daarop volgen.

Graag tot ziens bij ons in de patisserie!

 

Heb je deze berichten al gezien?